CLASSES D' HISTORIA DE L'ART, D'AQUAREL.LA I GUAIX i DE POESIA I RAPSODIA


CURS D’ HISTORIA DE L’ART        
Aquest es un curs teòric al voltant de la historia de les arts. Depenent dels interessos dels alumnes el curs es pot iniciar per l’art prehistòric i seguir la seqüència històrica amb l’art iber, celta, egipci, babiloni, grec, cretenc, romà, romànic, gòtic, renaixement, manierisme, barroc, neoclassicisme, romanticisme i avantguardes del segle XX. Una altre alternativa es començar el curs per l’impressionisme del segle XIX i estudiar el cubisme, l’expressionisme, el fauvisme, el dadaisme i les tendències  contemporànies. 
Les classes duren 60 minuts i es fan sempre al voltant de les imatges projectades de les obres.

El curs està dirigit a tota mena de persones, tant a les que no coneixen la història de l’art  com a les que ja en tenen coneixements i volen refrescar-los.

Bernini

Friedrick

Pistoletto

Miró

Freud

Dalí

Barceló

Claudel

Domènech i Montaner

Marc

 CURS D’  AQUAREL.LA I GUAIX
Tant l’aquarel.la com el guaix o tempera son dos tipus de pintura a l’aigua. Aquesta es la qualitat que les defineix. Es treballen sobre un paper especial i necessiten una pràctica aplicada, metòdica i neta.
El curs que presentem ens inicia en aquestes dues tècniques pictòriques amb les que podem aconseguir resultats molt efectistes tant amb les textures de les aigües i els difuminats (aquarel.la) com en les tintes planes vellutades ( guaix)
En els dos casos és molt important el dibuix, per la qual cosa li prestarem molta atenció amb la pràctica i la teoria.
El curs està dirigit a tota mena de persones, tant a les que no coneixen les tècniques com a les que ja han practicat amb elles. L’atenció és personalitzada i cada alumne podrà treballar segons les seves necessitats.













Comentarios

Entradas populares de este blog

""EROS I THANATOS" EL PÚBLIC NO MARXAVA, ÉREM A L'ARCÀDIA!

EL CURTMETRATGE "L'ÀNGEL DE LLORET" A "FILMIN": UNA CRIDA A LA CONSERVACIÓ DEL PATRIMONI MODERNISTA.