FES-TE SÒCIA! FES-TE SOCI I GAUDEIX LA SATISFACCIÓ DE DONAR SUPORT A LES SENSIBILITATS ARTÍSTIQUES I A L'ACTIVISME CULTURAL.

 La cultura, al nostre pais, és la Ventafocs. 

Pel tarannà dels artistes, davat l'escenari o la galeria tot és meravellós i esplèndit, però el cost que té en hores de treball i precarietat és molt alt.

 Perxò us demanem suport, omplint el formualri que hi ha al final d'aquesta entrada-

Aquest arbre que és el LEAD necessita aigua per fer branques, fulles i flors!

Com veureu, les quotes de sòcies i socis son mínimes, quasi irrisòries, per això us demanem que valoreu la tasca que fem i ens ajudeu amb aportacions voluntàries una mica més generoses. 

Sense vosaltres no seria possible!

Mira el que creem, clicant a cada enllaç, aquí:

1- POESIA: Una edició de luxe per l'any Lloret Capital Cultura Catalana

2-MÚSICA CLÀSSICA I POESIA: Una creació pròpia, inèdita, amb les traduccions dels poemes de Marie de Regnier, per primer cop en català, i la música de dones compositores per fer la balança a l'elogi de l'amor lèsbic de Pierre Louys i Claude Debussy.

3- PINTURA: Aprendre la tècnica més complicada de forma senzilla i davant del mar, amb el mestre del Cercle Artístic de Sant Lluc.

4- CINEMA: Accés de la nostra película sobre Jacint Verdaguer i la defensa del patrimoni modernista de Lloret a la plataforma Filmin.

  5- HISTÒRIA DE L'ART: La creadora i presidenta del LEAD presenta el projecte expositiu multidisciplinari "La Força Verdaguer" i se li obren les portes a una gran exposició individual, de sis mesos, a la Fundació Palau.

6- ARTS PLÀSTIQUES: Benvingut al LEAD el pintor i escultor Francesc Ruestes, amic personal i col·laborador de Dalí, i la seva gran aportació!!

7- PATRIMONI NATURAL: Benvinguda a un dels arquitectes paisatgistes contemporanis més reconeguts del món: Fernando Caruncho també vol col·laborar amb nosaltres!



 Remena el nostre blog i veuras la tasca que fem aquí: lead-art-laboratori.blogspot.com 
Si et ressona la nostra acció creativa i vols ajudar-nos,descarrega i omple aquest formulari i ens l'envies per correu electrònic, si tens dubtes truca'ns al 686244744.



Política de privacitat


Responsable del tractament de les vostres dades personals

ASSOCIACIO CULTURAL L.E.A.D - NIF: G55186803

Adreça postal: Dr. Fleming  -  17310 LLORET DE MAR

Correu electrònic: leadcultura@gmail.com



Categoría de les dades recollides

Només recollim dades de caràcter identificatiu i dades bancàries.


Finalitat del tractament de les vostres dades personals

Tractem les dades personals dels socis amb la finalitat de gestionar la seva relació amb la entitat i el cobrament de quotes. També per l’enviament de comunicacions informatives i comercials, per via postal o electrònica.


Terminis supressió de les vostres dades personals

Les dades personals es conservaran durant el termini mínim previst per la normativa vigent.


Legitimació per al tractament de les vostres dades personals

La base legal per al tractament de dades és el consentiment explícit expressat amb l’acceptació de la Política de Privacitat.


Destinataris a qui es comunicaran les vostres dades personals

Només es comunicaran les vostres dades personals a les entitats financeres i en cas d’obligació legal.


Drets en relació amb les vostres dades personals

Podeu accedir a les vostres dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la vostra situació particular.

Igualment, podreu revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir aquests drets, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a leadcultura@gmail.com


Si no obteniu una resposta satisfactòria i desitgeu formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, podeu adreçar-vos a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.



Darrera actualització d’aquesta política de privacitat: Juny 2019


Comentarios

Comentarios

Entradas populares de este blog

""EROS I THANATOS" EL PÚBLIC NO MARXAVA, ÉREM A L'ARCÀDIA!

EL CURTMETRATGE "L'ÀNGEL DE LLORET" A "FILMIN": UNA CRIDA A LA CONSERVACIÓ DEL PATRIMONI MODERNISTA.